top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Traveling in Europe

Public·27 members

Son vaxtlar axşamlar eyni tətbiqlərdən istifadə etmək əvəzinə internetdə fərqli alternativlər axtarıram. Mənim üçün əlavə proqram quraşdırmadan brauzerdən daxil olmaq, uzun təlimatlarla vaxt itirməmək və əsas funksiyaları tez başa düşmək daha rahatdır. Azərbaycanda belə platformalar arasında seçim edərkən real istifadəçi rəylərindən başqa, texniki sabitlik, mobil uyğunluq və interfeysin rahatlığına necə qiymət vermək olar? Şəxsi məlumatların qorunması və hesab parametrlərinin idarə olunması ilə bağlı hansı məqamları əvvəlcədən araşdırmaq lazımdır?

10 Views

Dünən dostumla söhbət edərkən mövzu internetdə boş vaxtı necə keçirməkdən düşdü. Mən ona dedim ki, bəzən yeni səhifələri araşdırmaq da maraqlı olur, çünki eyni tətbiqlər bir müddət sonra adamı yorur. Sonra bir neçə variantı birlikdə nəzərdən keçirdik və ünvanına da baxdıq. Mənim üçün ən vacib məsələ platforma haqqında məlumatların aydın olmasıdır. Ona görə ilk növbədə qaydaları və şərtləri oxuyuram, sonra qərar verirəm. Dostum isə əvvəlcə dizayna baxır, “mənə rahat görünürsə, deməli yaxşıdır” deyir. :)) Mən bu qədər sadə yanaşmıram, amma hərənin öz üsulu var. Məncə, yeni onlayn seçim axtaranlar da əvvəlcə özləri araşdırmalıdırlar. Bir insan üçün maraqlı olan format digərinə heç uyğun gəlməyə bilər. Buna görə bu ünvanı konkret tövsiyədən çox, nəzərdən keçirilə biləcək əlavə seçim kimi paylaşmaq daha düzgündür.

bottom of page